Eiendomsoverdragelse

Trio Regnskap bistår med det meste innen eiendomsoverdragelse, fra taksering, landbruksregnskap, rådgivning og skatterådgivning til generasjonsskifte og møte med begge generasjoner. Vi bistår også med skjema i forhold til skjøte. I våre møter har vi et stort fokus på fredelighet.

Hos oss i Trio Regnskap får du bistand i hele prosessen fra overtakelse av landbrukseiendom til den går videre til neste generasjon. Vi har fokus på fredelighet og rettferdighet i møte med begge generasjoner, slik at prosessen blir så ryddig som mulig. Vi bidrar med alt du trenger hjelp til, fra skjøte og skatt til følgende:

  • Taksering
  • Landbruksregnskap
  • Rådgivning
  • Skatterådgivning
  • Generasjonsskifte
Snakk med oss

Vi i Trio Regnskap vet hvilke utfordringer næringen står overfor, og derfor ønsker vi å strekke oss langt for å tilpasse oss din unike gårdsdrift og sikre god økonomisk styring.

Vil du unngå at gårdsoverdragelsen ødelegger familieforholdene? Vil du at gårdsoverdragelsen din skal gi det best mulige utgangspunkt for fortsatt lønnsom drift på familiegården?

Våre rådgivere innenfor landbruk står klare til å hjelpe deg og din familie med å gjennomføre både generasjonsskifter og salg utenfor familien.

Snakk med oss