Hvorfor bør du outsource lønn og HR?

Det er et stort ansvar og mye å huske på når man er ansvarlig for lønnsfunksjonen i en bedrift. Lønnsfunksjonen er en av de viktigste funksjonene i en virksomhet. De ansatte er den viktigste ressursen i de fleste virksomheter, og de har tillit til at de får den lønna de skal og at den blir betalt til riktig tid. Kanskje skal noen ha bonus, mens andre har levert reiseregninger eller vært syke og må følges opp i samarbeid med NAV. Med et komplisert regelverk som skal etterleves innenfor dette området, kan dette legge beslag på store ressurser hos en arbeidsgiver som heller skulle brukt tiden til utvikling av virksomheten.

Outsourcing av lønnsfunksjonen er et effektivt og sømløst alternativ, og man kan velge å outsource hele funksjonen eller deler av den. Her velger du den metoden som passer best for deg og din bedrift, gjerne i samarbeid med en regnskapsfører.

En profesjonell og problemfri lønnsfunksjon øker tilfredsheten og tryggheten til medarbeiderne.

Her er fem gode grunner til å outsource din lønnsfunksjon:

Økt effektivitet

Det koster både tid og penger å ha lønnsfunksjonen internt. Det er tidkrevende for en arbeidsgiver å ha kontroll på fravær, nyansettelser, reiseregninger, pensjon og forsikringer. Ved å outsource lønnsfunksjonen til et profesjonelt regnskapsbyrå blir det mulig å arbeide mer strategisk med de viktigste oppgavene for bedriften.

Bedre oversikt

Med smarte regnskapssystemer og integrasjoner blir alt enklere og mer oversiktlig. Vi i Trio Regnskap er sertifisert på det nettbaserte lønnssystemet Visma.net Payroll, et system som gjør hverdagen din enklere. Her får du et abonnement med fleksibilitet og valgfrihet. Denne løsningen har du tilgang til uansett hvor du befinner deg, og du får full oversikt og kontroll i sanntid.

Tilgang til kompetanse

Ved å outsource lønnsfunksjonen din til et regnskapsbyrå, har du automatisk også tilgang til fagpersoner med høy kompetanse. Kanskje ønsker du å se statistikk og rapporter, slik at du kan legge nye strategier for fremtiden.

Økt kvalitet og fleksibilitet

Vi i Trio Regnskap har ett fokusområde – nemlig å levere lønnstjenester så effektivt og korrekt som mulig. Trio Regnskap investerer i viktige prosesser og teknologi, hvilket gjør oss i stand til å levere sømløse og skreddersydde løsninger til din bedrift. Vi skreddersyr og skalerer tjenesten i henhold til dine behov.

Lønn og HR

Kostnadseffektivt

Det er ingen tvil om at outsourcing kutter kostnader. Ved å benytte et regnskapsbyrå unngår du investeringer og vedlikehold i programvare og infrastruktur du kanskje ikke har behov for. Det er også rimeligere å samarbeide med et regnskapsbyrå enn å ansette nye personer med kompetanse på systemer og regelverk innenfor lønn og HR.

Vi i Trio Regnskap hjelper deg å finne den optimale løsningen for din virksomhet, og kan håndtere hele din lønnsfunksjon. Vår faglige kompetanse og oppdaterte systemer sikrer korrekt lønnskjøring til enhver tid.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne!

Snakk med oss