Med folket i sentrum

Det er ingen tvil om at fornøyde medarbeidere gir fornøyde kunder. Dette er noe vi i Trio Regnskap har et sterkt fokus på, fordi for oss er det folket som skal være i sentrum. Gode kundeopplevelser skaper tillit, lojalitet og en mer effektiv hverdag.

Profesjonelle regnskapsførere skal demonstrere evnen til å se utover tallene, økonomien og virksomheten. Det er viktig at man som regnskapsfører kan formidle innsikt fra regnskapet og gi anbefalinger knyttet til den økonomiske hverdagen til kundene. Om man viser kreativitet i bruk av kunnskap på nye områder og nye problemstillinger, oppnår man et kundeforhold som varer.

Våre medarbeidere

Regnskapsbransjen er i sterk utvikling, og våre ansatte er uten tvil vår sterkeste og viktigste ressurs. Et av våre fokusområder er å utvikle våre medarbeidere til å bli den ressursen kunden trenger for å utvikle sin virksomhet. Vi trenger mennesker som har evne til å se forbi tall og økonomi.

Sentrale egenskaper hos ansatte i Trio Regnskap er ikke bare fagteknisk kunnskap, men også det å forstå kundebehov, møte forventninger og skape verdier. Vi har en medarbeiderstyrt måte å drive opplæring på, hvor ansatte har en stor påvirkning på både egen og selskapets utvikling.Våre medarbeidere er derfor inkludert i våre strategiprosesser, og har dermed en stor påvirkning på strategien og fremtiden til bedriften vår. Under slike prosesser er vi opptatt av å komme frem til konkrete løsninger og aktiviteter som kan og skal jobbes med hver dag.

Vi tror på kompetansen, engasjementet og ikke minst gløden til hver enkelt medarbeider hos Trio Regnskap. Dialogen mellom våre ansatte og kunden er det viktigste for oss, og det er nettopp det som avgjør om kundene våre er fornøyde eller ikke.

Hvem er vi?

Trio Regnskap ønsker å være mer enn en regnskapsfører for kunden. Vi ønsker å skille oss ut ved å være en samarbeidspartner som leverer mer enn bare regnskapstjenester. Med fokus på relasjoner, nyskapning og kreativitet, vil vi hjelpe kunden med å utvikle virksomheten i henhold til mål og strategi.

Vi mener at vår arbeidsplass skaper engasjement og nytteverdi for både kunder og ansatte.