System og samarbeidspartnere

For å kunne gi våre kunder de beste og mest komplette løsningene, samarbeider vi med blant annet Sticos. Vi benytter flere av løsningene Sticos byr på, og syr sammen viktige og tidsbesparende funksjoner som gjør hverdagen enklere. Vi har en offensiv systemstrategi, og tilpasser systemene til bedriftens ulike behov.

Snakk med oss
system_samarbeidspartnere

Elektrobransjen

Våre kunder i elektrobransjen bruker 24sevenoffice, som er direkte integrert med Elinn – et skybasert bransjesystem for elektrikere. Der registrerer man jobb, varer, timer, kilometer m.m., og når jobben er gjort blir dette overført til 24sevenoffice som fakturagrunnlag. Faktura går ut på EHF eller e-post med KID-nr og blir direkte bokført og krysset i 24sevenoffice ved betaling.

Snakk med oss

Motebutikker

For våre kunder i motebransjen har vi levert 24sevenoffice som er direkte integrert med Frontsystem. Frontsystem er en kasseløsning der alt av salg, tilgodelapper og gavekort blir registrert. Dette blir igjen direkte overført til 24sevenoffice. I tillegg har de integrasjon med Huldt & Lillevik, der lønnsfiler blir overført til 24sevenoffice.

Snakk med oss

Gårdbrukere

Mange av våre kunder er gårdbrukere, og de benytter Duett Minside, hvor de mottar og betaler fakturaer inne i systemet. Man kan også fakturere i systemet og sende ut EHF og e-post. Oppgjørene mottas direkte i systemet via dataflyt.

Snakk med oss

FØLG MED PÅ SISTE NYTT