Trio Regnskap har styrket laget

Det er viktig for oss å være på hugget når det gjelder utvikling, og vi er alltid på utkikk etter frisk kompetanse. Vi har derfor styrket laget vårt med to engasjerte og flinke medarbeidere.

Hils på våre nyansatte!

Hildegunn Lien Løvland - Lønns- og HR-medarbeider

Hildegunn er en 34 år gammel aktiv tobarnsmor som helst sykler til jobb uansett årstid.

Hun flyttet til Trondheim fra Balsfjord for 10 år siden, og med seg i sekken hadde hun en bachelor i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Tromsø.

For å bli bedre kjent med Hildegunn, har vi stilt henne noen spørsmål.

Hva er det beste med å jobbe i denne bransjen?

Det beste med å jobbe i denne bransjen er å bli kjent med mange forskjellige kunder og hvordan de jobber. Erfaringene jeg har gjort meg i jobben hos Trio Regnskap er at forskjellige løsninger fungerer for forskjellige folk.

Hva var det med Trio Regnskap som fanget din interesse?

Trio Regnskap fanget min interesse fordi jeg ser potensialet til å utvikle meg selv innenfor lønns- og HR-feltet og bygge videre på kompetansen jeg allerede innehar etter å ha jobbet i 10 år med lønn. Arbeidsmiljøet virket bra, og jeg fikk inntrykk av at her var det mange spennende og forskjellige personer som jobber sammen mot samme mål.

Hva bidrar til å gjøre arbeidshverdagen din bra?

Det som bidrar til å gjøre arbeidsdagen min bra er struktur og forutsigbarhet. Jeg må ha et utgangspunkt, og deretter jobbe seg frem til målet ut i fra det.

Hva liker du best med å jobbe hos Trio Regnskap?

Det jeg liker med å jobbe i Trio Regnskap er at man får utfordret seg hver dag. Man er aldri ferdig utlært, og det er viktig å ha litt å bryne seg på. Kollegaene her er hyggelige og hjelpsomme. Atmosfæren er behagelig.

Lill Karin Krogh Mikalsen - Autorisert regnskapsfører

Lill Karin har jobbet i regnskapsbransjen i 25 år, og liker best å kunne være en bidragsyter for både kunder og kolleger. For henne er det viktig med arbeidsdager med stor variasjon og godt arbeidsmiljø.

Lill Karin mener at høy trivsel gir arbeidsglede og energi som kommer kundene til gode – og dette er vi helt enig i!

Vi tar en nærmere titt på hvem Lill Karin er.

Hva er det beste med å jobbe i regnskapsbransjen?

Variasjon i hverdagen gir trivsel og påfyll i kompetanse. I en arbeidsdag jobber jeg med flere ulike bransjer og jeg setter pris på å få mulighet til å møte flere ulike utfordringer.

Hva var det med Trio Regnskap som fanget din interesse?

Å gå fra en større aktør til et mindre byrå der man som regnskapsfører kan følge kundene tettere fra A til Å. Dette gir en god totaloversikt og kontroll på det enkelte oppdraget/kunden. Jeg ønsker at kundene føler trygghet i at jeg som regnskapsfører har kontroll over deres økonomiske status til enhver tid.

Hvilke erfaringer har du gjort deg i jobben så langt?

Kundekompetanse og kundetilpasning er viktig. Å være tett på kundene og se deres behov i forkant slik at man kan oppnå et tilfredsstillende og trygt samarbeid bygd på tillit. For eksempel kan det være mange som syns at veien fra manuell håndtering til automatisering i regnskapsarbeidet er vanskelig. Jeg mener at tett kommunikasjon og veiledning vil trygge kundene underveis.

Hva utgjør en god arbeidshverdag for deg?

Når jeg lærer nye og spennende ting og får muligheten til å videreutvikle kompetansen min, føler jeg at arbeidshverdagen min er god og innholdsrik.

Vi ønsker våre to nye stjerneskudd velkommen til oss, og gleder oss til tiden fremover!